Prepare clean cotton towels, a sieve, a pan and a weight weighing about 3 kg. Wash, core and slice the pear to serve. Tip: You can use water containers as weight.
Приготовьте чистые хлопчатобумажные полотенца, сито, кастрюлю и груз весом около 3 кг. Помойте, очистите от сердцевины и нарежьте ломтиками грушу для подачи. Совет: в качестве груза можно использовать емкости с водой.
Place the yogurt in a sieve. Thoroughly mix the two types of yogurt and salt together to form a homogeneous mass. Place a sieve on the pan and cover it with a towel in two layers so that its edges hang down. Place the yogurt in the hole formed and cover it tightly with the edges of the towel.
Поместите йогурт на сито. Тщательно смешайте два вида йогурта и соль между собой, чтобы получилась однородная масса. На кастрюлю поместите сито и накройте его полотенцем в два слоя, чтобы его края свисали вниз. В образовавшееся углубление поместите йогурт, плотно накройте его краями полотенца.
Leave the ingredients under pressure. To be safe, place another towel on top of the wrapped lump. Distribute the load on top, then place the mixture in the refrigerator for 8-10 hours until completely cooked.
Оставьте ингредиенты под прессом. Для надежности поверх завернутого комочка положите еще одно полотенце. Сверху распределите груз, после чего отправьте массу в холодильник на 8-10 часов до полного приготовления.
Use cottage cheese for sandwiches. Spread the prepared cheese on the rice cakes, place the sliced pear on top and pour honey over everything.
Творожный сыр используйте для бутербродов. На рисовые хлебцы намажьте готовый сыр, сверху выложите нарезанную ломтиками грушу и полейте все медом.