Wash the chicken eggs. Boil for 10 minutes, cool, peel. Remove the yolks. Wash and peel the carrots. Wash the cucumber and celery.
Куриные яйца помойте. Отварите в течение 10 минут, охладите, почистите. Извлеките желтки. Морковь помойте и почистите. Огурец и сельдерей помойте.
Mix ingredients and spices. Grate the boiled yolks on a fine grater. Place mustard in a container with yolks, add a mixture of peppers, pour in oil and mash everything well with a spatula.
Смешайте продукты и специи. Вареные желтки натрите на мелкой терке. Выложите в емкость с желтками горчицу, насыпьте смесь перцев, влейте масло и все хорошо разотрите кулинарной лопаткой.
Prepare mayonnaise. Add yogurt to the product mixture and mix thoroughly with a whisk until smooth. Transfer the mayonnaise to a storage container and put it in the refrigerator.
Приготовьте майонез. В смесь продуктов выложите йогурт, тщательно перемешайте венчиком до однородности. Переложите майонез в емкость для хранения и уберите в холодильник.
Cut carrots, cucumber and celery into large strips. Serve mayonnaise in a gravy boat with vegetable strips.
Морковь, огурец и сельдерей нарежьте крупной соломкой. Подавайте майонез в соуснице с соломкой из овощей.