Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Zucchini with yogurt Кабачки с йогуртом

Кабачки с йогуртом Zucchini with yogurt

Zucchini with yogurt - a healthy baked dish recipe. When frying, the vegetable absorbs a lot of oil, which is harmful to the figure. Zucchini with yogurt in the oven turns out very tasty and satisfying, but at the same time healthy. Prepared under a cheese crust with herbs and garlic. For preparation, you should choose natural yogurt without additives, the shelf life of which is no more than 7 days.


Кабачки в йогурте — полезное запечённое блюдо. В процессе жарки овощ впитывает много масла, что негативно сказывается на фигуре. Кабачок под йогуртом в духовке выходит очень вкусным и сытным, но при этом полезным. Готовится под сырной корочкой с зеленью и чесноком. Для приготовления выбирайте натуральный йогурт без примесей, срок годности которого не превышает 7 суток.


Steps / Шаги:

  1. Prepare the ingredients for the zucchini and yogurt dish. Cut the zucchini into rings. Grate the cheese on a fine grater. Peel the garlic and finely chop it along with the dill. Tip: It is better to use thicker yogurt for this dish.
    Подготовьте продукты для блюда из кабачков и йогурта. Кабачки нарежьте кольцами. Сыр натрите на мелкой терке. Чеснок почистите и мелко порубите вместе с укропом. Совет: Йогурт для этого блюда лучше брать погуще.
  2. Make the sauce. Combine yogurt, garlic, herbs, salt and pepper.
    Сделайте соус. Соедините йогурт, чеснок, зелень, соль и перец.
  3. Prepare zucchini with yogurt sauce. Sprinkle the surface of each zucchini slice with salt and pepper and spread with sauce. Place cheese shavings on top. Grease a baking dish with oil and place the zucchini. Cook at 180 degrees in the oven for 15-20 minutes.
    Приготовьте кабачки с йогуртовым соусом. Поверхность каждого кружочка кабачка присыпьте солью и перцем, намажьте соусом. Сверху разместите сырную стружку. Форму для запекания смажьте маслом, разместите кабачки. Готовьте при 180 градусах в духовке 15-20 минут.
  4. Place the zucchini on plates, garnish the dish with parsley and halved cherry tomatoes.
    Разложите кабачки по тарелкам, украсьте блюдо зеленью петрушки и половинками помидоров черри.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому