Wash the berries, dry them on paper towels, remove the sepals and cut into pieces. Boil the milk and cool to room temperature. Prepare a yogurt maker.
Ягоды вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, удалите чашелистики и нарежьте кусочками. Молоко вскипятите и остудите до комнатной температуры. Приготовьте йогуртницу.
Prepare the yogurt base. Dissolve sugar in bifidoyogurt. Pour boiled milk in portions, stirring constantly.
Подготовьте основу для йогурта. В бифидойогурте растворите сахар. Порционно влейте кипяченое молоко, постоянно помешивая.
Prepare the yogurt. Place strawberries at the bottom of the cups and fill with sourdough. Place the cups in the yogurt maker, turn on the device and cook for 8 hours.
Приготовьте йогурт. На дно стаканчиков выложите клубнику, залейте закваской. Поставьте стаканчики в йогуртницу, включите прибор и готовьте 8 часов.
Before serving, top the yogurt with strawberry syrup.
Перед подачей полейте йогурт клубничным сиропом.