Wash the chicken drumsticks and dry with paper towels. Wash the parsley, dry with paper towels and chop. Peel the garlic and pass through a press. Prepare a heat-resistant form. Wash and chop vegetables for serving.
Куриные голени вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Петрушку вымойте, обсушите бумажными полотенцами и измельчите. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Приготовьте жаропрочную форму. Вымойте и нарежьте овощи для подачи.
Marinate the drumsticks in yogurt. Place chicken drumsticks in a deep container, pour in yogurt and lemon juice, add salt, pepper, paprika, garlic and parsley. Stir and leave for at least 1.5 hours.
Замаринуйте голени в йогурте. Куриные голени положите в глубокую емкость, влейте йогурт и лимонный сок, добавьте соль, перец, паприку, чеснок и петрушку. Перемешайте и оставьте минимум на 1,5 часа.
Bake the drumsticks in the oven. Grease the pan with olive oil, place the drumsticks in it and place in an oven preheated to 180 degrees for 30-40 minutes.
Запеките голени в духовке. Оливковым маслом смажьте форму, выложите в нее голени и поставьте в разогретую до 180 градусов духовку на 30-40 минут.
Serve chicken marinated in yogurt with assorted fresh vegetables.
Курицу, маринованную в йогурте, подайте к столу с ассорти из свежих овощей.