If you are not sure about the quality of milk, pasteurize it. To do this, bring the milk almost to a boil, and then cool at room temperature. Prepare sterilized jars. Scald the dishes with boiling water. Turn the oven to 45 degrees.
Если вы не уверены в качестве молока, пастеризуйте его. Для этого доведите молоко практически до кипения, а затем остудите при комнатной температуре. Подготовьте стерилизованные баночки. Ошпарьте кипятком посуду. Включите духовку на 45 градусов.
Ferment the yogurt. Heat the milk to 37-43 degrees. Add yoghurt starter, cinnamon and nutmeg and stir to combine. Pour into jars.
Заквасьте йогурт. Молоко нагрейте до 37-43 градусов. Добавьте йогурт-закваску, корицу и мускатный орех и перемешайте. Разлейте по баночкам.
Prepare the yogurt. Place the jars with the starter on a baking sheet and place in the oven for 6-7 hours. Then remove, cool slightly and store in the refrigerator.
Приготовьте йогурт. Баночки с закваской поставьте на противень, отправьте в духовку на 6-7 часов. Затем извлеките, немного остудите и поставьте на хранение в холодильник.
Serve yogurt with goat milk for breakfast. Before serving, add some fresh berries to the jar - the product will become even healthier and tastier.
Йогурт с козьим молоком подавайте на завтрак. Перед подачей добавьте в баночку немного свежих ягод — продукт станет еще полезнее и вкуснее.