Prepare a container with a tight lid and a large, thick blanket. Wash the container thoroughly.
Подготовьте контейнер с плотной крышкой и большое толстое одеяло. Тщательно помойте контейнер.
Prepare the yogurt base. Heat the milk to 40 degrees and add store-bought yogurt to it. Mix thoroughly. Pour into a container and close the lid tightly.
Приготовьте основу для йогурта. Нагрейте молоко до 40 градусов и добавьте к нему покупной йогурт. Тщательно перемешайте. Перелейте в контейнер и плотно закройте крышкой.
Ferment the yogurt. Carefully wrap the container with a blanket and leave in a warm place for 10 hours. Then store the yogurt in the refrigerator.
Сквасьте йогурт. Тщательно укутайте контейнер одеялом и оставьте в теплом месте на 10 часов. Затем уберите йогурт на хранение в холодильник.
Peel the banana and cut into slices. Serve the yogurt in a beautiful bowl, garnished with banana slices.
Банан почистите, порежьте кружочками. Подавайте йогурт в красивой пиале, украсив кусочками банана.