Prepare ingredients for making yogurt. Tip: You can use dry cream instead of milk powder.
Подготовьте продукты для приготовления йогурта. Совет: Вместо сухого молока можно использовать сухие сливки.
Prepare yogurt in a yogurt maker. Bring the milk temperature to 40 degrees. Pour the starter in the form of natural yogurt, warm milk into a blender and add dry milk and vanilla sugar. Stir gently.
Приготовьте йогурт в йогуртнице. Температуру молока доведите до 40 градусов. Влейте в блендер закваску в виде натурального йогурта, теплое молоко и всыпьте сухое молоко и ванильный сахар. Аккуратно перемешайте.
Finish cooking. Pour into jars and place the containers in the yogurt maker. Set the desired mode (see the device instructions). The yogurt will be ready in approximately 7-8 hours. Refrigerate the finished product for 2-3 hours.
Завершите приготовление. Разлейте по банкам, погрузите емкости в йогуртницу. Установите нужный режим (смотрите инструкцию прибора). Йогурт приготовится ориентировочно через 7-8 часов. Уберите готовый продукт в холод на 2-3 часа.
Serve the finished yogurt, garnishing it with peach and apricot slices.
Подавайте готовый йогурт, украсив его дольками персика и абрикоса.