Prepare ingredients for yogurt in a slow cooker. Cut the bananas into medium pieces and grind in a blender. Tip: Natural yogurt starter can be replaced with dry starter. It can be found in pharmacies, baby food stores and health food stores. Prepare with UHT milk. Farm food needs to be boiled.
Подготовьте продукты для йогурта в мультиварке. Бананы нарежьте средними кусочками, измельчите в блендере. Совет: Закваску из натурального йогурта можно заменить на сухую закваску. Ее можно найти в аптеках, магазинах детского питания и магазинах здорового питания. Готовьте из ультрапастеризованного молока. Фермерское нужно кипятить.
Prepare the yogurt. Pour milk into the multicooker bowl. Turn on the "Warm" mode for 15 minutes. Add sourdough and banana pulp. Stir.
Приготовьте йогурт. Налейте молоко в чашу мультиварки. Включите режим "Подогрев" на 15 минут. Добавьте закваску и банановую кашицу. Перемешайте.
Finish cooking the yogurt in the slow cooker. Set the "Yoghurt" program for 8-10 hours. Transfer the finished product into jars and refrigerate for 3 hours.
Завершите приготовление йогурта в мультиварке. Установите программу "Йогурт" на 8-10 часов. Готовый продукт переложите в банки и уберите в холод на 3 часа.
Before serving, pour the yogurt into transparent glasses, sprinkle with chocolate chips, place a banana slice, edge up, and a sprig of mint in the middle.
Перед подачей разлейте йогурт в прозрачные стаканы, посыпьте шоколадной крошкой, в середину выложите дольку банана ребром вверх и веточку мяты.