Prepare ingredients for making yogurt in the oven. Wash and dry the jars. Tip: Sour cream can be replaced with store-bought natural yogurt.
Подготовьте продукты для приготовления йогурта в духовке. Помойте и высушите банки. Совет: Сметану можно заменить покупным натуральным йогуртом.
Prepare the yogurt in the oven. Pour milk into a saucepan and boil for 5-7 minutes. Mix sour cream with 100 ml of milk and add to the rest of the milk. Stir.
Приготовьте йогурт в духовке. Вылейте в кастрюлю молоко, кипятите 5-7 минут. Сметану смешайте со 100 мл молока, влейте к остальному молоку. Перемешайте.
Finish cooking. Pour the mixture into jars, pack each of them in foil. Preheat the oven to 50 degrees. Place a baking tray. After 5-7 minutes, turn off the oven. Do this every hour for 7-8 hours. Refrigerate the prepared yogurt for 8 hours.
Завершите приготовление. Разлейте массу по баночкам, запакуйте каждую из них в фольгу. Разогрейте духовку до 50 градусов. Поставьте противень. Через 5-7 минут выключите духовку. Делайте так каждый час на протяжении 7-8 часов. Приготовленный йогурт уберите в холод на 8 часов.
Before serving, divide the yoghurt into bowls.
Перед подачей разложите йогурт по креманкам.