Wash the potatoes with a brush under running water, peel and cut into pieces. Boil the milk. Prepare the mixer. Fry the fish to serve.
Картофель вымойте щеткой под проточной водой, почистите и разрежьте на части. Молоко вскипятите. Приготовьте миксер. Пожарьте рыбу для подачи.
Prepare the potatoes. Cover the potatoes in a saucepan with water. The liquid should completely cover the contents. Add salt and cook over medium heat until tender, 20-25 minutes. Then drain the liquid and mash the potatoes into a puree.
Приготовьте картофель. Картофель в кастрюле залейте водой. Жидкость должна полностью покрывать содержимое. Посолите, варите на среднем огне до готовности 20-25 минут. Затем жидкость слейте, а картофель разомните в пюре.
Make mashed potatoes with cottage cheese. Pour hot boiled milk into the mashed potatoes, add butter, stir. Add cottage cheese. Beat with a mixer until smooth and fluffy.
Сделайте картофельное пюре с творогом. В размятый картофель влейте горячее кипяченое молоко, добавьте сливочное масло, перемешайте. Добавьте творог. Взбейте миксером до однородной пышной массы.
Divide mashed potatoes with cottage cheese into portioned plates and serve as a side dish for fried fish.
Картофельное пюре с творогом разложите по порционным тарелкам, подавайте в качестве гарнира к жареной рыбе.