Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash the potatoes with a brush under running water, peel them, cut into pieces.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Картофель вымойте щеткой под проточной водой, очистите от кожуры, нарежьте на части.
Make the dough base. Boil the potatoes in boiling salted water until tender. Then drain the broth, cool the potatoes a little and mash them into a puree.
Сделайте основу для теста. Картофель отварите в кипящей подсоленной воде до готовности. Затем отвар слейте, картошку немного остудите и разомните в пюре.
Knead the dough. Add vegetable oil and salt to the mashed potatoes. Stir. Add a little flour and baking powder and mix again. Then add the remaining flour portionwise, kneading into a soft, elastic dough. Continue kneading until the dough stops sticking to your hands.
Замесите тесто. В размятый картофель добавьте растительное масло и соль. Перемешайте. Добавьте немного муки и разрыхлитель, еще раз перемешайте. Затем порционно вводите оставшуюся муку, вымешивая мягкое эластичное тесто. Продолжайте вымешивать до тех пор, пока тесто не перестанет липнуть к рукам.
From the specified amount of products you get about 15 pies.
Из указанного количества продуктов получается около 15 пирожков.