Boil the eggs in advance, cool, peel and cut lengthwise into small slices. Rinse the vegetables well and peel the carrots. Cut carrots and cabbage into strips. Wash the cilantro and mint and divide them into thin sprigs without coarse stems.
Заранее сварите яйца, остудите, очистите от скорлупы и нарежьте вдоль небольшими ломтиками. Хорошо промойте овощи, морковь очистите от кожуры. Морковь и капусту нарежьте соломкой. Кинзу и мяту промойте и разделите на тонкие веточки без грубых стеблей.
Prepare rice noodles. Pour hot water into a bowl, place the noodles in it and leave for 5 minutes. Then rinse it with cold water and set it aside.
Приготовьте рисовую лапшу. В миску налейте горячую воду, положите в нее лапшу и оставьте на 5 минут. Затем промойте ее холодной водой и отложите в сторону.
Soak the rice paper. Pour warm water into a large plate, place one leaf there and leave for 2 seconds. Then take out the paper and lay it out on the table. Soak all the rice paper sheets this way.
Замочите рисовую бумагу. В большую тарелку налейте теплую воду, положите туда один лист и оставьте на 2 секунды. Затем достаньте бумагу и разложите ее на столе. Замочите так все листы рисовой бумаги.
Roll up the spring roll. Place one lettuce leaf, chopped vegetables, herbs and rice noodles on the edge of each sheet of paper. Give it one turn to swirl the contents, then add a few slices of egg. Roll the roll until it ends, folding in the sides. Do the same with all the sheets of rice paper.
Сверните спринг-ролл. На край каждого листа бумаги выложите по одному листу салата, нарезанные овощи, зелень и рисовую лапшу. Сделайте один оборот, чтобы закрутить содержимое, после чего добавьте несколько ломтиков яйца. Скрутите ролл до конца, заворачивая при этом боковые стороны. Проделайте такие же действия со всеми листами рисовой бумаги.
Serve the spring rolls whole or cut them in half. Place a small gravy boat with soy sauce next to each serving. If desired, you can add a side dish to the dish - for example, miso soup.
Подавайте спринг-роллы к столу целыми или разрежьте их пополам. Рядом с каждой порцией поставьте небольшой соусник с соевым соусом. По желанию к блюду можно добавить гарнир — например, мисо суп.