Rinse the greens well and dry, separate the leaves and thin twigs from the stems. Wash and peel carrots and cucumbers. Wash the cabbage leaves and dry them on a paper towel.
Зелень хорошо промойте и обсушите, отделите листочки и тонкие веточки от стеблей. Морковь и огурец помойте и очистите от кожуры. Листья капусты вымойте и высушите на бумажном полотенце.
Chop the vegetables. Cut the peeled carrots and cucumber into strips. Finely chop the cabbage.
Нарежьте овощи. Очищенные от кожуры морковь и огурец нарежьте соломкой. Капусту мелко нашинкуйте.
Prepare your paper. Pour some warm water into a bowl and then place one sheet of rice paper in it. Keep it in the bowl until it becomes soft (on average this takes a few seconds). Then transfer the prepared sheet to a clean table or large wooden board.
Подготовьте бумагу. В миску налейте немного теплой воды, после чего опустите в нее один лист рисовой бумаги. Держите его в миске до тех пор, пока он не станет мягким (в среднем это занимает несколько секунд). Затем переложите подготовленный лист на чистый стол или большую деревянную доску.
Roll up the roll. Place vegetables and herbs on the edge of the paper. Gently twist the roll away from you, compacting it periodically. When you reach the middle of the sheet, fold in the sides and roll the roll all the way to the end. Do the same with the remaining sheets.
Сверните ролл. На край бумаги выложите овощи и зелень. Аккуратно закручивайте ролл от себя, периодически уплотняя его. Когда дойдете до середины листа, заверните боковые стороны и скрутите ролл до конца. Проделайте то же самое с оставшимися листами.
Serve the spring rolls cold with teriyaki sauce.
Спринг-роллы подавайте к столу в холодном виде вместе с соусом терияки.