Prepare ingredients for spring rolls with rice. Peel the avocado, cut into cubes, sprinkle with lemon juice. Finely chop onions, tomatoes, carrots, peppers, and herbs. Can be in cubes or straws. Tip: Avocado quickly oxidizes in air, so be sure to sprinkle it with lemon juice.
Подготовьте продукты для спринг-роллов с рисом. Авокадо почистите, нарежьте кубиками, сбрызните лимонным соком. Лук, помидоры, морковь, перец, зелень мелко нарежьте. Можно кубиками или соломкой. Совет: Авокадо быстро окисляется на воздухе, поэтому его обязательно сбрызгивают лимонным соком.
Make the filling. Boil the rice for 15-20 minutes until fully cooked. Mix tomatoes, carrots, red onions, bell peppers, herbs, avocado in one bowl. Add rice. Pour in vegetable oil, stir.
Сделайте начинку. Отварите рис 15-20 минут до полной готовности. Смешайте помидоры, морковь, лук красный, болгарский перец, зелень, авокадо в одной чаше. Добавьте рис. Влейте растительное масло, перемешайте.
Prepare spring rolls with rice. Soak the rice paper in warm water for 10 seconds to soften. Place a layer of rice paper on a wooden board. Place the filling on one edge (there should be enough for 6 servings). Fold the edges first. Then roll the composition into a tight roll. Do the same with the rest of the products.
Приготовьте спринг-роллы с рисом. Рисовую бумагу подержите в теплой воде 10 секунд для размягчения. Пласт рисовой бумаги выложите на деревянную доску. С одного края разместите начинку (ее должно хватить на 6 порций). Сверните сначала края. Затем скрутите композицию в тугой рулет. Сделайте то же самое с остальными продуктами.
Before serving, sprinkle spring rolls with sesame seeds and serve with spicy soy sauce.
Перед подачей посыпьте спринг-роллы кунжутом и подавайте с острым соевым соусом.