Wash the champignons well under running water, remove dirt from the outside and inside of the caps. Wash the parsley and chili peppers and dry. Preheat the oven at 220 degrees.
Хорошо помойте шампиньоны под проточной водой, удалите грязь снаружи и изнутри шляпок. Помойте петрушку и перец чили, обсушите. Поставьте разогреваться духовку на 220 градусов.
Remove the stem from each champignon.
Удалите ножку у каждого шампиньона.
Grate the cheese on a fine grater. Finely chop the garlic.
Сыр натрите на мелкой терке. Мелко порубите чеснок.
Finely chop the parsley.
Петрушку мелко порубите.
In a deep bowl, mix cheese, parsley, mayonnaise, garlic.
В глубокой миске смешайте сыр, петрушку, майонез, чеснок.
Cut the chili pepper, add to the cheese filling, salt and pepper to taste, add a little water, mix well.
Порежьте перец чили, добавьте в сырную начинку, посолите, поперчите по вкусу, добавьте немного воды, хорошо перемешайте.
Place cheese filling in each champignon cap. Transfer the caps to a baking sheet lined with parchment and place in an oven preheated to 220 degrees for 25 minutes. The snack is ready!
В каждую шляпку шампиньона выложите сырную начинку. Переложите шляпки на противень, застеленный пергаментом, и отправьте в заранее разогретую до 220 градусов духовку на 25 минут. Закуска готова!
Stuffed champignons are good both hot and cold. Serve, garnishing each cap with chopped parsley.
Фаршированные шампиньоны хороши как в горячем, так и в остывшем виде. Подавайте к столу, украсив каждую шляпку нарезанной петрушкой.