Prepare the ingredients for the spring rolls in the oven. Wash the greens and tomatoes and chop finely. Do not drain the excess juice that has drained from the tomatoes, but leave it for the filling. Tip: The package of rice paper may say "rice cake". This option is also suitable.
Подготовьте продукты для спринг-роллов в духовке. Зелень и помидоры помойте, мелко нарежьте. Лишний сок, стекший с помидоров, не сливайте, а оставьте для начинки. Совет: На упаковке с рисовой бумагой может быть написано "рисовая лепешка". Этот вариант тоже подходит.
Prepare the meat. Boil the chicken in salted water for 30-35 minutes. Cut the finished meat into small pieces.
Подготовьте мясо. Курицу отварите в подсоленной воде 30-35 минут. Готовое мясо нарежьте мелкими кусочками.
Make the filling for the spring rolls. Mix boiled meat, tomatoes, herbs, 4 tbsp. l. vegetable oil. Add chicken seasoning, salt and pepper.
Сделайте начинку для спринг-роллов. Смешайте отварное мясо, помидоры, зелень, 4 ст. л. растительного масла. Добавьте приправу для курицы, соль перец.
Prepare the spring rolls in the oven. Soak the rice paper on a baking sheet or frying pan in warm or cold water for 20-30 seconds until the sheets become pliable. Place the filling in the middle of each sheet and wrap at both edges. Then roll it up and place it on a greased baking sheet, seam side down. Bake at 170 degrees for 15 minutes.
Приготовьте спринг-роллы в духовке. Рисовую бумагу на противне или сковороде замочите в теплой или холодной воде на 20-30 секунд, пока листы не станут пластичными. В середину каждого листа выложите начинку, заверните с двух краев. Затем сверните в рулет и выложите на противень, смазанный маслом, швом вниз. Запекайте при 170 градусах 15 минут.
Serve hot spring rolls with soy sauce.
Подавайте горячие спринг-роллы с соевым соусом.