Peel the garlic and pass through a press. Cut the processed cheese into small pieces. Remove the noodles, dry broth base and bag of dry vegetables from the bag. For serving, sort out the green onions and parsley, rinse and dry, then finely chop the green onions.
Чеснок очистите от шелухи и пропустите через пресс. Плавленый сыр порежьте небольшими кусочками. Достаньте из пакета лапшу, сухую основу для бульона и пакетик с сухими овощами. Зеленый лук и зелень петрушки для подачи переберите, промойте и просушите, затем зеленый лук мелко нарежьте.
Cook the noodles. Pour water into a saucepan and bring to a boil. Add the dry broth base to the water and stir. Then add noodles, dry vegetables and chopped garlic. Cook over medium heat for approximately 2 minutes.
Сварите лапшу. В кастрюлю налейте воду, доведите до кипения. Положите в воду сухую бульонную основу и перемешайте. Затем добавьте лапшу, сухие овощи и измельченный чеснок. Варите на среднем огне приблизительно 2 минуты.
Make ramen with cheese. Add sesame oil and chopped green onions to the noodles. Stir and cook for 3 minutes. A minute before it's ready, add the melted cheese.
Приготовьте рамен с сыром. Добавьте к лапше кунжутое масло и нарезанный зеленый лук. Перемешайте и варите 3 минуты. За минуту до готовности добавьте плавленый сыр.
Pour the finished ramen into a deep plate. Sprinkle with sesame seeds and garnish with a sprig of parsley.
Готовый рамен перелейте в глубокую тарелку. Посыпьте кунжутом и украсьте веточкой петрушки.