Rinse the pork on the bone, dry it with a napkin, and divide it into several parts. Peel and rinse carrots and onions. Cut the onion into half rings and the carrots into thin strips. Wash the bell pepper and remove the stem and seeds. Wash the zucchini and remove the peel and seeds. Cut the zucchini and pepper into strips. Peel the garlic and chop finely. For serving, rinse and finely chop the parsley. Tip: You can use a Korean carrot grater to cut food into strips.
Свинину на кости промойте и просушите салфеткой, разделите на несколько частей. Морковь и лук очистите и промойте. Лук нарежьте полукольцами, морковь — тонкой соломкой. Болгарский перец помойте и очистите от плодоножки и семян. Кабачок помойте и очистите от кожуры и семян. Нарежьте кабачок и перец соломкой. Чеснок очистите и мелко нарежьте. Зелень петрушки для подачи промойте и мелко порубите. Совет: для нарезки продуктов соломкой можно использовать терку для корейской моркови.
Cook the broth in a slow cooker. Place the prepared meat in the multicooker bowl, add water and select the “Soup” mode on the display, set the timer to 1.5 hours. When the timer goes off, remove the meat and strain the broth through cheesecloth. Wash the bowl and pour the strained broth into it.
Сварите бульон в мультиварке. В чашу мультиварки положите подготовленное мясо, залейте водой и выберите на дисплее режим «Суп», на таймере установите 1,5 часа. Когда таймер сработает, мясо удалите, а бульон процедите через марлю. Помойте чашу и перелейте в нее процеженный бульон.
Cook ramen in a slow cooker. Add carrots, onions and soy sauce to the broth. Turn on the “Soup” mode and set the timer for 30 minutes. Separate the pork flesh from the bones and cut it into cubes. Add the pork, zucchini, and bell peppers to the broth and set the timer for another 20 minutes. Then add the noodles, minced garlic, teriyaki sauce and salt to the bowl. Set the timer for another 10 minutes. When the time is up, let the soup sit for 10 minutes.
Приготовьте рамен в мультиварке. Положите в бульон морковь, лук и налейте соевый соус. Включите режим «Суп» и выставите таймер на 30 минут. Отделите мякоть свинины от костей и нарежьте ее брусочками. Положите свинину, кабачок, болгарский перец в бульон и выставите таймер еще на 20 минут. Затем положите в чашу лапшу, измельченный чеснок, соус терияки и соль. Поставьте таймер еще на 10 минут. Когда время закончится, дайте супу настояться в течение 10 минут.
Place a serving of soup in a deep Japanese-style bowl and sprinkle with chopped parsley.
Выложите порцию супа в глубокую пиалу в японском стиле и посыпьте измельченной петрушкой.