Peel the garlic and squeeze it in a press. Wash the green onions, dry and finely chop. Wash the eggs, boil, peel and cut into 4 parts. Wash the basil and separate the leaves from the stem.
Чеснок очистите и выдавите в прессе. Зеленый лук промойте, обсушите и мелко нарежьте. Яйца помойте, отварите, очистите и разрежьте на 4 части. Базилик помойте и отделите листочки от стебля.
Prepare the ramen noodles. Place the noodles in a microwave-safe bowl and cover with water. Cover the bowl with a lid and place in the microwave. Set the timer for 5 minutes and turn on the heat. After 2 minutes, turn off the microwave and stir the noodles with a fork. Then microwave again for the remaining time.
Приготовьте лапшу рамен. Выложите лапшу в подходящую для микроволновой печи миску и залейте ее водой. Накройте миску крышкой и поставьте в микроволновую печь. Выставите таймер на 5 минут и включите нагрев. Спустя 2 минуты выключите микроволновую печь и перемешайте лапшу вилкой. Затем снова поставьте в микроволновку на оставшееся время.
Add spices to noodles. Pour soy sauce into a bowl, add miso paste, ground black pepper and honey. Stir. Add onion and garlic to the noodle broth and mix thoroughly. Let it brew for 2 minutes.
Добавьте специи в лапшу. Вылейте в миску соевый соус, выложите мисо пасту, перец черный молотый и мед. Перемешайте. Добавьте в бульон с лапшой лук и чеснок, тщательно перемешайте. Дайте настояться 2 минуты.
Pour the ramen into a ceramic soup bowl. Place boiled and quartered eggs into the soup and garnish with basil leaves.
Перелейте рамен в керамическую суповую тарелку. Выложите отваренные и разрезанные на 4 части яйца в суп и украсьте его листьями базилика.