Prepare ingredients for ramen with eggs. Cut the meat into thin strips. Cut the ginger into thin slices, coarsely chop the onion and garlic. Wash the bell pepper, remove the seeds and stem, and cut into strips. Tip: Egg, rice, and buckwheat noodles are suitable for ramen.
Подготовьте продукты для рамена с яйцами. Мясо нарежьте тонкими полосками. Имбирь разделайте на тонкие кружочки, лук и чеснок крупно нарежьте. Помойте болгарский перец, удалите семена и плодоножку, порежьте соломкой. Совет: Лапша для рамена подходит яичная, рисовая, гречневая.
Start cooking meat. Pour cold water into the pan. Dip the meat into it. Bring to a boil, skimming off the foam periodically. Add garlic, ginger and onion. Leave some of the onion for the final stage. Add some salt. Cook over medium heat for 20-25 minutes. Remove the meat from the broth. Fry in a pan for 2 minutes with soy sauce and sugar.
Займитесь приготовлением мяса. Налейте в кастрюлю холодную воду. Опустите в нее мясо. Доведите до кипения, периодически убирая пенку. Вложите чеснок, имбирь и лук. Часть лука оставьте на завершающий этап. Посолите. Варите на среднем огне 20-25 минут. Мясо извлеките из бульона. Обжарьте на сковороде 2 минуты с добавлением соевого соуса и сахара.
Prepare the noodles and eggs. Boil the eggs for 8-10 minutes (hard-boiled), the noodles for 3-5 minutes. Don't overcook the noodles.
Подготовьте лапшу и яйца. Яйца отварите 8-10 минут (вкрутую), лапшу — 3-5 минут. Не переваривайте лапшу.
Assemble the ramen. Divide the finished eggs into two halves. Place noodles, meat, eggs, bell pepper and remaining onion in a bowl. Pour in broth.
Соберите рамен. Готовые яйца разделите на две половинки. В пиалу выложите лапшу, мясо, яйца, болгарский перец и оставшийся лук. Залейте бульоном.
Serve the ramen immediately after cooking.
Подавайте рамен к столу сразу после приготовления.