Prepare ingredients for quick ramen. Wash the chicken meat, dry it, cut into medium pieces. Peel the ginger and cut into slices. Cut the crab sticks into slices too. Finely chop the garlic.
Подготовьте продукты для быстрого рамена. Куриное мясо помойте, обсушите, нарежьте средними кусками. Имбирь почистите, нарежьте кружочками. Крабовые палочки тоже нарежьте кружочками. Чеснок мелко порубите.
Prepare broth and meat. Place chicken fillet in a large container. Fill completely with water. Let it boil. Cook, covered, over medium heat for about 20 minutes. Strain the finished broth.
Подготовьте бульон и мясо. В большую емкость выложите куриное филе. Залейте полностью водой. Дайте закипеть. Варите, закрыв крышкой, на среднем огне около 20 минут. Готовый бульон процедите.
Prepare fish stock. Pour salted anchovies into 700 ml of water. Bring to a boil. Cook for 5 minutes over medium heat. Let it brew for 10 minutes, strain the broth through cheesecloth or a fine sieve. Combine with chicken broth.
Подготовьте рыбный бульон. Соленые анчоусы залейте 700 мл воды. Доведите до кипения. Варите 5 минут на среднем огне. Дайте настояться 10 минут, процедите бульон через марлю или мелкое сито. Соедините с куриным бульоном.
Make the sauce. Mix water, soy sauce, ginger, sugar, garlic. Pour the mixture into the broth.
Сделайте соус. Смешайте воду, соевый соус, имбирь, сахар, чеснок. Влейте смесь в бульон.
Prepare the noodles. Pour boiling water over the instant noodles for 3-4 minutes. Drain the water. Place noodles on plates, then meat, crab sticks, pour hot broth.
Приготовьте лапшу. Залейте лапшу быстрого приготовления на 3-4 минуты кипятком. Воду слейте. Разложите по тарелкам лапшу, затем мясо, крабовые палочки, залейте горячим бульоном.
Sprinkle the ramen with green onions and sesame seeds and serve.
Посыпьте рамен зеленым луком, кунжутом и подайте к столу.