If necessary, defrost chicken in the refrigerator within 8 hours. Wash and peel the carrots. Peel the onions. Cut the onions and carrots in half. Wash and hard-boil chicken eggs for 7 minutes, cool and peel. Wash and dry the green onions.
При необходимости разморозьте курицу в холодильнике в течение 8 часов. Морковь помойте и почистите. Репчатый лук почистите. Лук и морковь разрежьте пополам. Куриные яйца помойте и сварите вкрутую в течение 7 минут, охладите и почистите. Зеленый лук помойте и обсушите.
Cook the broth. Pour 3 liters of cold water over the chicken, bring to a boil, skim off the foam. Add onions and carrots to the chicken and add salt. Cook over low heat for 4 hours. Strain the finished broth. Remove meat from chicken bones. Mix miso paste with 1 liter of broth and bring to a boil.
Сварите бульон. Залейте курицу 3 л холодной воды, доведите до кипения, снимите пену. Добавьте к курице лук и морковь, посолите. Варите на слабом огне 4 часа. Процедите готовый бульон. Снимите мясо с костей курицы. Смешайте мисо пасту с 1 л бульона, доведите до кипения.
Marinate the eggs. Mix sugar, soy sauce and white wine in a bag, add peeled eggs and leave to marinate for 3 hours.
Замаринуйте яйца. Смешайте в пакете сахар, соевый соус и белое вино, положите туда очищенные яйца и оставьте мариноваться на 3 часа.
Prepare the ramen. Boil the noodles in plenty of water for 5 minutes, drain in a colander. Divide into bowls. Add a portion of chicken pieces to each bowl. Pour in boiling broth. Cut the eggs in half and place on the surface of the ramen.
Приготовьте рамен. Лапшу отварите в большом количестве воды в течение 5 минут, откиньте на дуршлаг. Разложите по пиалам. В каждую пиалу добавьте порцию из кусочков курицы. Залейте кипящим бульоном. Яйца разрежьте пополам и выложите на поверхность рамена.
Finely chop the green onions. Serve the ramen with the chicken, topping it with green onions.
Зеленый лук мелко порежьте. Подавайте рамен с курицей, посыпав порцию зеленым луком.