Prepare all ingredients according to volume. Open a can of pineapples. Set out the dishes in which you will cook.
Приготовьте по объему все продукты. Откройте банку с ананасами. Выставьте посуду, в которой будете готовить.
Pour pineapple syrup over the gelatin for 30 minutes until it swells. Beat sour cream with powdered sugar, add vanillin and a pinch of salt, continuing to beat. Add chopped pineapples and stir.
Желатин залейте ананасовым сиропом 30 минут, чтобы он набух. Сметану взбейте с сахарной пудрой, добавьте ванилин и щепотку соли, продолжая взбивать. Добавьте нарезанные ананасы и перемешайте.
Heat the gelatin on the stove or microwave without bringing to a boil. Then pour into the sour cream in a thin stream, stirring gently.
Нагрейте желатин на плите или микроволновке, не доводя до кипения. Затем влейте тонкой струйкой в сметану, аккуратно перемешивая.
Pour the mixture into the mold, smooth it out and refrigerate to set for about 60 minutes.
Залейте смесь в форму, разровняйте и поставьте в холод для застывания примерно на 60 минут.
Cut the frozen soufflé into pieces. Garnish with canned or fresh pineapple pieces. Add some color with fresh berries or other fruits.
Застывшее суфле нарежьте на кусочки. Украсьте кусочками консервированного или свежего ананаса. Добавьте колорита свежими ягодами или другими фруктами.