Weigh and measure dessert ingredients. Prepare a bowl in which you will whip the cream. Place the mold to form the future cake.
Взвесьте и отмеряйте продукты для десерта. Приготовьте посуду, в которой будете взбивать крем. Выставьте форму для формирования будущего торта.
Pour gelatin with cold water for 15 minutes, then heat until completely dissolved. Beat cottage cheese with sour cream, sugar and zest. Pour dissolved gelatin into them.
Желатин залейте холодной водой на 15 минут, затем нагрейте до полного растворения. Творог взбейте со сметаной, сахаром и цедрой. Влейте к ним растворенный желатин.
Place cookies in a mold with removable sides, alternating with cream. Then place the cake in the refrigerator for 1-2 hours. Once cooled, remove from pan.
Печенье выкладывайте в форму со съемными боками, чередуя с кремом. Затем торт отправьте в холодильник на 1-2 часа. После охлаждения извлеките из формы.
Decorate the cake with cookie crumbs. Place berries of your choice and a sprig of mint on top. Serve him some tea.
Украсьте торт крошкой печенья. Положите сверху ягоды по вашему вкусу, веточку мяты. Подайте к нему чай.