Rinse the fish. Grate the Parmesan.
Промойте рыбу. Натрите пармезан.
Cut the fish into pieces. Grind it with a blender. Add yolks and cream to the resulting mass. Salt to taste
Нарежьте рыбу на куски. Измельчите ее с помощью блендера. Добавьте к полученной массе желтки и сливки. Посолите по вкусу
In a separate bowl, beat the egg whites with a pinch of salt. Gently stir into the fish mixture. Fill a deep baking tray with hot water. Place the mixture into molds and place them on a baking sheet. Cook in a water bath in an oven preheated to 180°C for about 25 minutes.
В отдельной посуде взбейте белки с щепоткой соли. Аккуратно вмешайте в рыбную массу. Глубокий противень заполните горячей водой. Массу разложите в формочки, поставьте их в противень. Готовьте на водяной бане в разогретой до 180 °C духовке около 25 минут.
Serve salmon soufflé with a sprig of dill.
Подавайте лососевое суфле с веточкой укропа.