Display products according to recipe. Remove from packaging. Sift the flour. Prepare the utensils for preparing the cake.
Выставьте продукты по рецепту. Освободите из упаковок. Муку просейте. Приготовьте посуду для приготовления торта.
For the crust, pour half the sugar, salt into a bowl, beat in the eggs and beat until the mixture becomes fluffy. Then add sifted flour, baking powder, vanillin, stir with a spatula. Place the finished dough in an oven preheated to 180 degrees for 30-35 minutes. Cool the cake.
Для коржа в миску высыпьте половину сахара, соль, вбейте яйца и взбивайте, пока масса не станет пышной. Затем добавьте просеянную муку, разрыхлитель, ванилин, размешайте лопаткой. Готовое тесто отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 30-35 минут. Корж остудите.
Add water to the gelatin and leave to swell for 10 minutes. Beat sour cream with the rest of the sugar. Heat the gelatin and pour it into the sour cream, stir. Soak the cake in a pastry ring with pineapple juice. Apply a layer of sour cream and gelatin.
В желатин добавьте воду и оставьте набухать на 10 минут. Сметану взбейте с остальным сахаром. Разогрейте желатин и вылейте его в сметану, размешайте. Корж в кондитерском кольце пропитайте соком от ананасов. Нанесите слой сметаны с желатином.
Cut the pineapples into half rings and place them on the sides of the cake. Dilute pineapple jelly with boiled hot water and let cool. Then pour it over the sour cream. Place the cake in the refrigerator for 3 hours.
Ананасы нарежьте полукольцами и выставьте по бокам торта. Ананасовое желе разведите кипяченой горячей водой и дайте остыть. Затем вылейте его поверх сметаны. Поставьте торт в холодильник на 3 часа.
Sprinkle the finished cake with coconut flakes on top. Place a handful of chocolate chips and berries. Apply the pattern with sweet sauce.
Готовый торт присыпьте сверху кокосовой стружкой. Положите горсть шоколадной крошки, ягоды. Нанесите узор сладким соусом.