Prepare all the ingredients. Break the eggs, separate the whites from the yolk.
Приготовьте все продукты. Разбейте яйца, отделите белки от желтка.
Cut the salmon into pieces, then grind the fish in a blender to a puree consistency. Pour the whites into a separate container, add a pinch of salt and beat with a mixer until light foam. Then add cream and beat everything again. Add salmon puree to the creamy protein mixture and mix everything until smooth.
Нарежьте семгу на кусочки, затем измельчите рыбу в блендере до консистенции пюре. Белки влейте в отдельную емкость, добавьте к ним щепотку соли и взбивайте миксером до легкой пены. Затем добавьте сливки и взбейте все еще раз. Добавьте к белково-сливочной массе пюре из семги и перемешивайте все до однородной консистенции.
Take baking molds, grease them with a small amount of vegetable oil and place the resulting mixture. Place the molds with the mixture in the oven and bake at 180°C for 30-40 minutes.
Возьмите формочки для выпекания, смажьте их небольшим количеством растительного масла и поместите полученную смесь. Поместите формочки со смесью в духовку и заекайте при температуре 180 °C 30-40 минут.
Garnish the dish with grated cheese. This will make it even tastier.
Украсьте блюдо тертым сыром. Это сделает его еще вкуснее.