Prepare your food. Separate the yolks from the whites.
Подготовьте продукты. Отделите желтки от белков.
Melt the chocolate and butter in a saucepan over low heat, stir until smooth. Place the waffle cake on the bottom of the baking dish. The cake should be of a suitable diameter, slightly smaller than the diameter of the mold. You can use parchment instead of crust.
Растопите шоколад и сливочное масло в кастрюле на небольшом огне, перемешайте массу до однородной консистенции. На дно формы для выпекания положите вафельный корж. Корж должен быть подходящего диаметра, чуть меньше диаметра формы. Вместо коржа можно использовать пергамент.
Fill the cake with chocolate mixture. Grind the powdered sugar with the yolks. Add lemon juice, cottage cheese and mix everything thoroughly.
Залейте корж шоколадной массой. Сахарную пудру разотрите с желтками. Добавьте лимонный сок, творожный сыр и тщательно все перемешайте.
Take a separate container and whip the cream in it until stiff peaks form. In a separate container, dissolve the gelatin in hot water and set aside to swell and cool.
Возьмите отдельную емкость и взбейте в ней сливки до крепких пиков. В отдельной емкости разведите желатин в горячей воде и отложите, чтобы он набух и остыл.
Add whipped cream to the curd mixture and mix well. Gradually, in a thin stream, pour in the gelatin, stirring the soufflé.
Добавьте к творожной массе взбитые сливки и хорошо перемешайте. Постепенно, тонкой струйкой, вливайте желатин, помешивая суфле.
Pour half of the soufflé onto the chocolate base. Place cherries on top. Fill with the second half of the soufflé. Place in the refrigerator for 8-10 hours.
На шоколадную основу вылейте половину суфле. Сверху выложите вишню. Залейте второй половиной суфле. Поставьте в холодильник на 8—10 часов.
Decorate the finished soufflé with cherries and mint leaves.
Готовое суфле украсьте вишней и листиками мяты.