Boil the rice in advance in salted water.
Отварите рис заранее в подсоленной воде.
Free the fish from bones and skin and grind through a meat grinder. Chop the onion finely and fry in olive oil.
Освобождайте рыбу от костей и кожи и перекрутите через мясорубку. Рубите лук мелко и обжаривайте на оливковом масле.
Mix eggs with salt and spices for fish, mix lightly. Mix minced meat, onion and rice with egg mixture.
Яйца смешайте с солью и специями для рыбы, слегка перемешивайте. Фарш, лук и рис смешайте с яичной массой.
Grease the mold with butter, place the fish mixture in the mold, and spread around the perimeter. Place pieces of butter on top. Place the mold in the oven, preheated at 200 degrees, for 25-30 minutes.
Форму смажьте сливочным маслом, выложите рыбную смесь в форму, распределяйте по периметру. Сверху расставьте кусочки сливочного масла. Отправляйте форму в духовку, разогретую на 200 градусов, на 25 -30 минут.
Decorate the finished airy soufflé with tomatoes and parsley. Or serve with any salad.
Украсьте готовое воздушное суфле помидорами и петрушкой. Или подайте с любым салатом.