Prepare all the necessary ingredients. Peel and wash onions, garlic, carrots and herbs. Thawed fish fillets must be thoroughly washed and dried on a paper towel. Grease the form in which you will bake the soufflé with butter.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Очистите и помойте лук, чеснок, морковь и зелень. Размороженное филе рыбы необходимо тщательно промыть и обсушить на бумажном полотенце. Форму, в которой будете запекать суфле, смажьте сливочным маслом.
Grind the fish fillet, dill and onion, cut into small pieces, using a meat grinder or blender. Then add egg, cream, fish spices, and salt to the fish mixture. Mix everything well.
Нарезанное небольшими кусочками рыбное филе, укроп и лук измельчите при помощи мясорубки или блендера. Затем добавьте к рыбной массе яйцо, сливки, специи для рыбы, соль. Все хорошо перемешайте.
Grate the cheese, carrots, finely chop the garlic. In a pre-greased mold, place the ingredients in layers: minced fish, then carrots, cheese and another layer of minced fish on top. Place small pieces of butter evenly over the surface of the minced meat. Place the soufflé pan in the oven preheated to 180℃ and bake for 40 minutes.
Сыр, морковь натрите на терке, мелко нарежьте чеснок. В форму, предварительно смазанную маслом, выкладывайте ингредиенты слоями: рыбный фарш, затем морковь, сыр и сверху еще один слой рыбного фарша. Равномерно расположите небольшие кусочки сливочного масла по поверхности фарша. В духовку, разогретую до 180℃, поместите форму с суфле и выпекайте 40 минут.
Carefully cut the finished fish soufflé roll into pieces and place on a plate. Serve the treat to the table, garnished with fresh herbs and vegetables.
Готовый рулет суфле из рыбы аккуратно нарежьте порционно кусочками и поместите на блюдо. Подавайте угощение к столу, украсив свежей зеленью и овощами.