Peel and boil the potatoes. Break the eggs, separate the white from the yolk.
Очистите и отварите картофель. Разбейте яйца, отделите белок от желтка.
Add butter to the boiled potatoes while they are hot and mash them into a puree. Add salt and pepper to taste. Pour milk into the puree, add cod liver and whisk everything until smooth.
К отваренному картофелю, пока он горячий, добавьте сливочное масло и разомните его в пюре. Соль и перец сыпьте по вкусу. Налейте в пюре молоко, высыпите печень трески и взбейте все до однородности.
Grease the baking pans with oil, then pour the prepared mixture into them. The soufflé is baked in a preheated oven at 200 °C for approximately 25-35 minutes.
Формы для выпекания смазать маслом, затем насыпать в них приготовленную смесь. Суфле выпекается в разогретой духовке при температуре 200 °C примерно 25-35 минут.
The finished soufflé can be served with fresh sliced vegetables - this is not only healthy, but will also give the dish a festive and bright look.
Готовое суфле можно подавать со свежими овощами в нарезке — это не только полезно, но и придаст блюду праздничный и яркий вид.