Prepare the ingredients for the soufflé. Peel and wash the onion. Cook the rice in salted water as directed on the package.
Приготовьте продукты для суфле. Лук очистите и помойте. Сварите рис в подсоленной воде, как указано на упаковке.
Beat the white with a pinch of salt and the yolk with sour cream. Cut the salmon into small pieces and grate the cheese. Fry the onion, cut into half rings, in a frying pan until transparent.
Белок взбейте в пену со щепоткой соли, а желток — со сметаной. Семгу нарежьте мелкими кусочками, сыр натрите. Лук, нарезанный полукольцами, пожарьте на сковороде до прозрачности.
Grease the pan with oil and turn on the oven at 230 degrees. Add pepper, seasoning, cheese, salmon, and beaten egg white to the rice. Stir.
Смажьте маслом форму, духовку включите на 230 градусов. К рису добавьте перец, приправу, сыр, семгу, взбитый белок. Перемешайте.
Place the rice mixture into the mold. Salmon pieces and onions on top. Then pour the yolk on them and bake for 10 minutes.
Рисовую смесь наложите в форм. Кусочки семги и лук — сверху. Затем вылейте на них желток и отправьте запекаться на 10 минут.
Cut the soufflé into portions. Place salmon pieces on top. Lay out the chopped vegetables.
Суфле нарежьте порционными кусками. Сверху положите кусочки семги. Выложите нарезку из овощей.