Remove the chaff and remaining fat from the breast, wash and dry lightly with a paper towel. Wash and dry the tomatoes.
Грудку зачистите от плевы, остатков жира, помойте и слегка обсушите бумажным полотенцем. Помидоры помойте и обсушите.
Cut the breast into thin layers. Beat it lightly and place it on a baking sheet lined with foil. Brush with mayonnaise, then season with pepper, salt, curry and herbs.
Грудку нарежьте на тонкие пласты. Отбейте его слегка и уложите на противень, застеленный фольгой. Смажьте майонезом, затем притрусите перцем, солью, карри и травами.
Place tomato wedges on top of each piece of chicken. Cover all the meat and tomatoes with grated cheese and place in the oven. Set the temperature to 180 degrees and bake until done, about 30-35 minutes.
Поверх каждого кусочка курицы положите помидорные дольки. Покройте все мясо с помидорами тертым на крупной терке сыром и отправьте в духовку. Выставьте температуру на 180 градусов и запекайте до готовности порядка 30-35 минут.
Serve the chicken crusted with cheese in portions. Prepare baked eggplant or zucchini to go with the chicken. Decorate the dish with herbs.
Курицу под сырной корочкой подавайте порционными кусками. Приготовьте к курице запеченные баклажаны или кабачки. Украсьте блюдо зеленью.