Prepare all the necessary ingredients. Wash the potatoes and tomatoes. Prepare a bowl, grater, hammer and mold.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помойте картофель и помидоры. Приготовьте миску, терку, отбивной молоток и форму.
Make chops from the meat. Then peel the onion, finely chop and squeeze. Add it to the meat and leave to marinate for 15 minutes.
Сделайте из мяса отбивные. Затем почистите лук, мелко нарежьте и отожмите. Добавьте его к мясу и оставьте мариноваться на 15 минут.
Take yogurt and add horseradish and mustard to it. Then finely chop the basil and garlic. Add them to yogurt. Mix everything.
Возьмите йогурт и добавьте в него хрен и горчицу. Потом мелко нарежьте базилик и чеснок. Добавьте их в йогурт. Все перемешайте.
Peel the potatoes and cut into slices. Then add olive oil and herbes de Provence.
Почистите картофель и нарежьте кружочками. Затем добавьте оливковое масло и прованские травы.
Salt and pepper the meat. Take a mold and place onion, meat and potatoes on the sides. Then pour the sauce over everything. Grate the cheese and sprinkle the grated cheese on the dish. Place the pan in the oven for 50 minutes. 10 minutes before the end, place cherry tomatoes on top.
Посолите и поперчите мясо. Возьмите формочку и выложите на нее лук, мясо и по бокам картофель. Потом залейте все соусом. Натрите на терке сыр и тертым сыром посыпьте блюдо. Поставьте форму в духовку на 50 минут. За 10 минут до окончания выложите сверху помидоры черри.
The dish is best served with pickled cucumbers and tomatoes, as well as slices of whole grain bread.
Лучше всего блюдо подавать с маринованными огурцами и помидорами, а также с кусочками цельно зернового хлеба.