Trim the meat from fat and veins, wash and dry. Peel the garlic and wash it. Prepare a sleeve and the container in which you will bake it.
Мясо зачистите от жира, жил, помойте и обсушите. Чеснок очистите от шелухи и помойте. Приготовьте рукав и посуду, в которой будете его запекать.
Rub the meat with salt. Make cuts and insert garlic cloves deep into each one. Leave to marinate for 10-20 minutes.
Мясо натрите солью. Сделайте надрезы, в каждый глубоко заложите зубцы чеснока. Оставьте на 10-20 минут мариноваться.
Place the meat in a baking sleeve. Secure the ends and place in a mold or on a baking sheet. Place in the oven to bake for 60 minutes at 180-200 degrees.
Мясо положите в рукав для запекания. Закрепите его концы и положите в форму или на противень. Отправьте в духовку запекаться на 60 минут при температуре 180-200 градусов.
Serve the meat warm or cool. Cut it into neat pieces and place on lettuce leaves. Garnish with tomato slices and herbs.
Подавайте мясо в теплом или остывшем виде. Нарежьте его на аккуратные кусочки и положите на листья салата. Украсьте дольками помидор и зеленью.