Rinse the meat under running water and be sure to pat dry with a paper towel to remove excess moisture. Peel the onion. Peel the pineapple and cut into rings.
Промойте мясо под проточной водой и обязательно промокните бумажной салфеткой, чтобы убрать лишнюю влагу. Очистите лук от шелухи. Очистите ананас и нарежьте кольцами.
Cut the meat into equal sized pieces. Beat the pieces of meat well with a hammer. Season the chopped pieces with salt and pepper to taste. Cut the onions and tomatoes into slices.
Мясо нарежьте на равные по размеру куски. Хорошо отбейте кусочки мяса молотком. Отбитые кусочки посолите и поперчите по вкусу. Лук и помидоры нарежьте кружочками.
Proceed to place the ingredients in the baking dish. Place the fillet pieces in the first layer. Cover the meat with onion rings.
Приступите к выкладыванию ингредиентов в форму для запекания. Первым слоем выложите кусочки филе. Накройте мясо колечками лука.
Spread mayonnaise on top. Place tomato slices on top. Cover the tomatoes with pineapple slices.
Намажьте поверх майонезом. Выложите сверху кусочки помидора. Помидоры накройте кусочками ананаса.
Sprinkle grated cheese on top. Place the pan in an oven preheated to 200°C for 30-40 minutes.
Сверху посыпьте все тертым сыром. Отправьте форму запекаться в разогретую до 200 °C духовку на 30-40 минут.
Garnish the finished dish with herbs and serve with fresh vegetables.
Готовое блюдо украсьте зеленью и подавайте со свежими овощами.