List all products according to the list of ingredients. Peel and wash onions, garlic and carrots. Prepare the utensils you will use.
Выставьте все продукты по списку ингредиентов. Лук, чеснок и морковь очистите и помойте. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться.
Cut the meat into small pieces, carrots into medium strips, and onions into half rings. Fry them in a heated cast iron with oil for 5-7 minutes. Then add the meat and fry for 15-20 minutes.
Нарежьте мясо на мелкие кусочки, морковь — средней соломкой, лук — полукольцами. Обжарьте их в разогретом чугунке с маслом 5-7 минут. Затем добавьте мясо и жарьте все 15-20 минут.
Add bulgur to the meat and vegetables and pour boiling water over it. Add spices and garlic. Bring to a boil and reduce heat. Cook for 25 minutes, then turn off the stove and leave the dish to simmer under the lid for 15 minutes.
К мясу с овощами высыпьте булгур и залейте кипятком. Добавьте специи и чеснок. Доведите до кипения и убавьте огонь. Варите 25 минут, затем выключите плиту и оставьте блюдо томиться под крышкой 15 минут.
Garnish the pork with bulgur with tomato slices and parsley. If desired, add any sauce of your choice.
Свинину с булгуром украсьте дольками помидора и зеленью петрушки. По желанию положите любой соус на ваш вкус.