Prepare all the necessary ingredients. Wash the carrots and meat. Prepare a bowl, cauldron and grater.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помойте морковь и мясо. Приготовьте миску, казан и терку.
Take the lamb and cut it into large pieces. Peel the onion and cut it into half rings. Then grate the carrots.
Возьмите баранину и нарежьте ее на крупные кусочки. Почистите лук и нарежьте его полукольцами. Затем натрите морковь на терке.
Pour vegetable oil into the cauldron, put on fire and fry the meat for 10 minutes. Then add onions, carrots and spices. Simmer a little more.
Залейте в казан растительное масло, поставьте на огонь и обжарьте мясо в течение 10 минут. Потом добавьте лук, морковь и специи. Протушите еще немного.
Place the rice in a bowl and pour boiling water over it for a few minutes. Add it to the meat. Fill everything with water and add unpeeled garlic. Cook for 40 minutes.
Высыпьте рис в миску и залейте его кипятком на несколько минут. Добавьте его к мясу. Залейте все водой и положите неочищенный чеснок. Варите 40 минут.
It is best to serve pilaf with fresh herbs and tomatoes.
Лучше всего плов подавать со свежей зеленью и томатами.