First prepare the chicken fillet. Rinse it and trim off excess fat. Pat the fillets dry with a paper towel. Preheat the oven at 200°C.
Сначала подготовьте куриное филе. Промойте его и срежьте лишний жир. Обсушите филе бумажным полотенцем. Поставьте разогреваться духовку на 200°С.
Prepare the spice mixture. To do this, mix salt, pepper and other spices in a separate container. You can add your favorite spices to marinate the chicken. You can use different spices to taste for each piece of fillet. Sprinkle the mixture on both sides of the fillets.
Подготовьте смесь специй. Для этого в отдельной емкости смешайте соль, перец и другие специи. Вы можете добавить любимые вами специи для мариновки курицы. Можно для каждого кусочка филе использовать разные специи по вкусу. Полученной смесью присыпьте филе с двух сторон.
Wrap each piece in parchment paper. Place the wrapped fillet on a baking sheet and place in the preheated oven for 40-45 minutes.
Каждый кусочек заверните в пергаментную бумагу. Поместите обвернутое филе на противень и отправьте в разогретую духовку на 40-45 минут.
The finished fillet looks great with fresh vegetables on a leaf of green salad! You can decorate the dish with chopped herbs or sesame seeds.
Готовое филе отлично смотрится со свежими овощами на листике зеленого салата! Вы можете украсить блюдо рубленной зеленью или кунжутом.