Wash the chicken fillet and prepare the fillet using a meat grinder or knife. Peel the onion and chop finely. Remove the puff pastry from the freezer and let it thaw at room temperature.
Куриное филе обмойте и приготовьте филе при помощи мясорубки или ножа. Лук почистите и мелко нарежьте. Слоеное тесто выньте из морозилки и позвольте ему оттаять при комнатной температуре.
Fry the onion in vegetable oil in a frying pan with a thick bottom until soft. Add prepared minced chicken and butter. Stir with a wooden spatula, add salt and pepper to your taste. Fry until done with the lid open. This takes about 10 minutes.
Лук обжарьте на растительном масле в сковороде с толстым дном до мягкости. Добавьте подготовленный куриный фарш, а также сливочное масло. Перемешайте при помощи деревянной лопатки, посолите и поперчите по Вашему вкусу. Обжаривайте до готовности при открытой крышке. Это замет около 10 минут.
Place the thawed puff pastry on the table in one layer without rolling it out. Cut it into even squares approximately 10-10 cm in size. Roll out each square and grease it lightly with butter. Lay out the filling: first minced chicken fried with onions, and then creamy curd cheese.
Оттаявшее слоеное тесто разложите на столе в один слой не раскатывая. Разрежьте его на ровные квадраты размером примерно 10-10 см. Раскатайте каждый квадрат и смажьте его слегка сливочным маслом. Выложите начинку: сначала поджаренный с луком куриный фарш, а затем — творожный сливочный сыр.
Shape your pies into squares and pinch the corners. Place the pies on a baking sheet, brush the top with whipped yolks and sprinkle with sesame seeds for decoration.
Придайте Вашим пирожкам форму квадратов и защипните уголки. Выложите пирожки на противень, смажьте сверху взбитыми желтками и присыпьте кунжутом для украшения.
If you decide to use yeast dough, leave them in a warm place so that they rise slightly. Place the baking sheet with pies in an oven preheated to 180 2℃ for 15 minutes. Baking time depends on the size of the pies. They should brown slightly.
Если вы решили использовать дрожжевое тесто — оставьте их в теплом месте, чтобы они слегка подошли. В разогретую до 180 2℃ духовку отправьте противень с пирожками на 15 минут. Время выпекания зависит от размеров пирожков. Они должны слегка зарумяниться.
You can serve ready-made pies with tea, as a snack or as a separate dish. Everyone likes these pies - both adults and children.
Подавать готовые пирожки можно к чаю, как закуску или самостоятельное блюдо. Эти пирожки нравятся всем — и взрослым и детям.