Peel the onion. Rinse the meat under running water and be sure to pat dry with a paper towel to remove excess moisture.
Очистите лук от шелухи. Промойте мясо под проточной водой и обязательно промокните бумажной салфеткой, чтобы убрать лишнюю влагу.
Cut the onion into rings. Cut the meat into equal sized pieces. In a container, mix chopped meat and onions, mayonnaise, soy sauce, salt and spices. You can use a mixture of peppers as spices. Marinate the meat for 3-4 hours.
Нарежьте лук кольцами. Мясо нарежьте на равные по размеру куски. В емкости смешайте нарезанные мясо и лук, майонез, соевый соус, соль и специи. В качестве специй можете использовать смесь перцев. Маринуйте мясо 3-4 часа.
Start threading the meat and onion rings onto skewers, alternating the filling. Fry the meat over coals until done.
Приступите к нанизыванию мяса и колец лук на шампуры, чередуя начинку. Прожарьте мясо на углях до готовности.
Garnish the finished dish with fresh herbs. Serve with your favorite sauces.
Готовое блюдо украсьте свежей зеленью. Подавайте с любимыми соусами.