Peel the onion. Finely chop the greens.
Очистите лук от шелухи. Мелко порежьте зелень.
Pour warm milk over the bread.
Залейте хлеб теплым молоком.
Cut the meat and onion into pieces. Pass through a meat grinder.
Нарежьте мясо и лук на кусочки. Пропустите через мясорубку.
Add an egg, finely chopped herbs, and bread to the resulting minced meat. Salt and pepper the minced meat to taste. Mix well.
К полученному фаршу добавьте яйцо, мелко порезанную зелень, хлеб. Посолите и поперчите фарш по вкусу. Хорошо перемешайте.
Form cutlets from the prepared minced meat.
Из готового фарша сформируйте котлеты.
Bread the cutlets in flour.
Произведите панировку котлет в муке.
Fry the breaded cutlets in vegetable oil until golden brown.
Обжарьте панированные котлеты в растительном масле до золотистой корочки.
Pour the finished cutlets with a small amount of water and simmer for 20 minutes over low heat. The cutlets are ready!
Готовые котлеты залейте небольшим количеством воды и тушите в течение 20 минут на медленном огне. Котлеты готовы!
Serve the cutlets with the sauce. Creamy or creamy garlic is perfect for cutlets.
Подавайте котлеты вместе с соусом. К котлетам отлично подойдет сливочный или сливочно-чесночный.