Rinse the meat under running water and pat it dry with a towel or paper napkin to remove excess moisture.
Промойте мясо под проточной водой и промокните его полотенцем или бумажной салфеткой, чтобы убрать лишнюю влагу.
Cut the meat into cubes.
Нарежьте мясо на кубики.
Pour vegetable oil into a heated frying pan and spread over the surface. Place the pieces of meat, salt and pepper to taste, pour in soy sauce. Cook the meat with the lid closed for about half an hour.
На разогретую сковороду налейте растительное масло, распределите по поверхности. Выложите кусочки мяса, посолите и поперчите по вкусу, залейте соевым соусом. Готовьте мясо под закрытой крышкой около получаса.
Cut the cucumbers into strips.
Нарежьте огурцы соломкой.
Add cucumber strips to the finished meat and fry the dish for another couple of minutes without covering with a lid.
К готовому мясу добавьте соломку из огурцов и жарьте блюдо еще пару минут, не накрывая крышкой.
Serve the dish with your favorite sauce. Adjika, a creamy garlic sauce, goes well with this dish.
Подавайте блюдо вместе с любимым соусом. К блюду отлично подойдет аджика, сливочно-чесночный соус.