Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the onion into cubes and carrots into strips. Fry the onions, then add the pork ribs. Fry until golden brown.
Нарежьте кубиками лук, морковь — соломкой. Обжарьте лук, следом загрузите свиные ребра. Обжаривайте до золотистого цвета.
Add carrots to the cauldron, fry them, then add boiled water, salt and pepper, add a bay leaf, cover with a lid, and simmer for 20-30 minutes.
Добавьте в казан морковь, поджарьте ее, затем залейте кипяченой водой, посолите, поперчите, положите лавровый лист, накройте крышкой, потушите 20-30 минут.
Pour the rice into the cauldron, stick in the garlic, cover with a lid and cook for 20 minutes. Then leave it to ripen with the lid closed.
Рис засыпьте в казан, воткните чеснок, накройте крышкой и варите 20 минут. Затем оставьте его дозревать под закрытой крышкой.
Serve the pilaf hot. Sprinkle with chopped herbs. Chop tomatoes, cucumbers or peppers.
Подавайте плов горячим. Присыпьте нарезанной зеленью. Нарежьте помидоры, огурцы или перец.