For the recipe you need to prepare the necessary products. Rinse salmon, shrimp and squid in water and dry. Peel and wash the onion. If you don’t have fish broth, you need to cook it, fish heads are quite suitable for this.
Для рецепта вам нужно подготовить необходимые продукты. Семгу, креветки и кальмары промойте в воде и просушите. Лук почистите и помойте. Если нет рыбного бульона его нужно сварить, для этого вполне подойдут рыбные головы.
Prepare the seafood. Cut the fish into small pieces. Clean the shrimp from the insides. Cut the squid into small strips.
Подготовьте морепродукты. Рыбу порезать мелкими кусочками. Креветки отчистите от внутренностей. Кальмара порежьте небольшими полосками.
In a hot frying pan, melt half the butter and pour in all the olive oil. Place shallots and mushrooms in the pan. Fry everything together for 3-4 minutes. Transfer mixture to a large bowl.
На разогретой сковороде растопить половину сливочного масла и вылить все оливковое масло. Выложить на сковороду лук шалот и грибы. Жарить все вместе 3-4 минуты. Переложите смесь в большую миску.
In the same pan, heat the remaining olive oil. Fry the rice in a frying pan for 2 minutes, stirring occasionally. Place the rice in a deep baking dish. Pour wine and broth into the pan and bring to a boil. Turn off the heat and pour the cream into the pan. Chop the parsley in there and stir.
В той же сковороде разогрейте оставшееся оливковое масло. Обжарьте на сковороде рис в течение 2 минут периодически помешивая. Пересыпьте рис в глубокую форму для выпекания. В сковороду вылейте вино, бульон и доведите до кипения. Потушите огонь и вылейте в сковороду сливки. Туда же покрошите петрушку и перемешайте.
Add fish and mushroom mixture to the dish with rice and pour in the resulting sauce. Mix everything well and place in the oven for 30-35 minutes at 200°C. After this time, add shrimp and squid to the rice and fish. Mix everything well again and place in the oven for another 4-5 minutes until the rice is cooked.
В форму с рисом добавьте рыбу, грибную смесь и залейте получившийся соус. Хорошо все перемешайте и отправьте в духовой шкаф на 30-35 минут при температуре 200°С. По истечении этого времени к рису с рыбой добавьте креветки и кальмары. Снова все хорош перемешайте и отправьте в духовку еще на 4-5 минут до готовности риса.
When serving, place the pilaf on a plate in a neat mound. To do this, you can use a salad bowl and wrap it in cling film. Steal the finished dish with chopped herbs and fresh vegetables.
При подаче плов выложите на блюдо аккуратной горкой. Для этого можно воспользоваться салатнице обернув ее пищевой пленкой. Украсть готовое блюдо рубленной зеленю и свежими овощами.