Rinse the rice until the water is clear. Peel and wash the carrots, garlic and onions.
Рис промойте до прозрачности воды. Морковь, чеснок и лук очистите и помойте.
Cut the chicken into cubes 3-4 cm in size. Onion - into large quarters. Grate the carrots. Heat vegetable oil in a cauldron, add onion and fry lightly. Add chicken. When the meat turns white, add garlic, seasonings, salt, carrots, stir.
Нарежьте курицу кубиками размером 3-4 см. Лук — крупными четвертинками. Морковь натрите на терке. Нагрейте в казане растительное масло, всыпьте лук и обжарьте слегка. Добавьте курицу. Когда мясо побелеет, положите чеснок, засыпьте приправы, соль, морковь, перемешайте.
Add the rice, smooth it out and cover the pilaf with a lid. Set the heat to medium and cook until done.
Всыпьте рис, разровняйте его и накройте плов крышкой. Установите средний огонь и варите до готовности.
Serve the finished pilaf hot. Decorate with greens. Serve sliced vegetables.
Готовый плов подавайте горячим. Украсьте зеленью. Подайте нарезку из овощей.