Prepare vegetables and shrimp for further cooking. The shrimp need to be thawed and, if necessary, cleaned of the insides. Wash and peel the vegetables.
Подготовьте овощи и креветки для дальнейшей готовки. Креветки нужно разморозить и при необходимости отчистить от внутренностей. Овощи помыть и почистить.
Prepare the vegetables. Cut the onions and peppers into small cubes. Grate the carrots on a coarse grater. In a heated frying pan, fry the onion in vegetable oil until transparent. Add peppers and carrots to it and fry for another 5 minutes.
Подготовьте овощи. Луки перец порежьте небольшим кубиком. Морковь натрите на крупной терке. На разогретой сковороде обжарьте на растительном масле лук до прозрачности. Добавьте к нему перец и морковь и жарьте еще 5 минут.
Add pre-thawed shrimp to almost ready vegetables. Simmer for no more than 2 minutes. This way the shrimp in the finished dish will be tender and soft. .
В почти готовые овощи добавьте заранее размороженные креветки. Тушите не более 2 минут. Так креветки в готовом блюде будут нежными и мягкими. .
Rinse the rice. Pour it into the frying pan with the vegetables and shrimp and fill everything with water. Simmer everything together under the lid for 15 minutes. Stir, add salt and your favorite spices and simmer for a couple more minutes.
Промойте рис. Высыпите его на сковороду к овощам с креветками и залейте все водой. Тушите все вместе под зарытой крышкой 15 минут. Перемешайте, добавьте соль и любимые специи и тушите еще пару минут.
For a spectacular presentation, the dish can be decorated with herbs and hot or sweet peppers! Bon appetit!
Для эффектной подачи блюдо можно украсить зеленью и острым или сладким перцем! Приятного аппетита!