To help your cooking progress faster, cut and pound the chicken ahead of time. Also prepare all the necessary ingredients
Чтобы ваша готовка продвигалась быстрее, порежьте заранее курицу и отбейте ее. Также приготовьте все необходимые ингредиенты
Cut the chicken fillet into equal pieces. Beat the chicken well. Be sure to add salt and pepper. Place the meat in a baking container that has been pre-greased with oil. Cut the crab sticks and tomatoes into cubes, and grate the cheese. Mix all chopped ingredients and cheese in a separate container. Add salt and pepper to taste. Mix thoroughly and your chicken cap is ready.
Нарежьте куриное филе на равные пластинки. Курицу хорошо отбейте. Обязательно посолите и поперчить. Выложите мясо в емкость для запекания, которая заранее смазана маслом. Нарежьте крабовые палочки и томаты кубиками, а сыр натрите на терке. Смешайте все нарезанные ингредиенты и сыр в отдельной емкости. Добавьте соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте, и ваша шапочка для куриного филе готова.
Place a little filling on each fillet slice and place in the oven to bake. Bake chicken fillet with crab sticks in the oven for 20 minutes at 190°C until golden brown.
Положите немного начинки на каждую пластинку филе и отправьте в духовку запекаться. Запекайте куриное филе с крабовыми палочками в духовке 20 минут при 190°С, чтобы появилась румяная корочка.
Serve the aromatic and baked chicken to the table before it cools down. To serve, you can cut the cucumber and tomato into slices, place them on the sides of the plate and you can enjoy this wonderful taste.
Ароматную и запеченную курочку подавайте к столу, пока не остыло. Для подачи можно нарезать дольками огурец и помидор, выложить по бокам тарелки и можно наслаждаться этим прекрасным вкусом.