To make cooking faster, soak the bread in milk in advance for 10-15 minutes. Prepare remaining ingredients according to recipe.
Для того, чтобы приготовление блюда прошло быстрее, замочите заранее хлеб в молоке на 10-15 минут. Приготовьте остальные ингредиенты по рецепту.
Cut the beef and lard into medium-sized pieces. Peel the onion and cut it into pieces.
Нарежьте говядину и сало на куски среднего размера. Очистите лук и нарежьте его кусочками.
Grind the ingredients in a meat grinder to make the minced meat less textured.
Перекрутите ингредиенты в мясорубке, так фарш будет менее текстурным.
Soak two slices of white bread in milk or water and leave aside for a while.
Два кусочка белого хлеба замочите в молоке или воде, на некоторое время оставьте в сторону.
Next, add bread and spices to the minced meat to taste. Try to distribute the lard cubes evenly.
Далее добавьте в фарш хлеб и специи по вкусу. Постарайтесь равномерно распределить кубики сала.
Form delicious cutlets and roll them in flour or breadcrumbs.
Сформируйте аппетитные котлеты и обваляйте их в муке или в сухарях.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry portions in it until golden brown. Approximately 4-5 minutes on each side.
Разогрейте растительное масло на сковороде и обжарьте в нем порции до румяного вида. Примерно по 4-5 мин с каждой стороны.
Serve the juicy cutlets on a plate with fresh vegetables and herbs, and you can also prepare any side dish if desired.
Подайте сочные котлеты на тарелке со свежими овощами и зеленью, а также по желанию можно приготовить любой гарнир.